BRÖLLOPSFOTOGRAFERING – VI FÖREVIGAR ER STORA DAG.

 

Vi förevigar er stora dag. Alla brudpar är unika och många har olika önskemål. Vi skräddarsyr färdiga paket så ni får det exakt som ni önskar. Bokar in ett möte med oss så sätter vi oss ner en stund och går igenom alla detaljer. Välkommen.

 

ATT VÄLJA BRÖLLOPSFOTOGRAF

 

Ni har gjort det stora jobbet. Ni har valt varandra! Kanske till och med kommit så långt att ni vet var ni gifter er, när, vilka som ska få komma och hur klänningen ska se ut.

Men vem ska föreviga dagen? Pappas kusin som har en ny, fin digitalkamera och som fotar på alla släktens sammankomster? Er härliga kompis som faktiskt är fotograf, men mest fotar reklam och produkter? Eller en utomstående, en person som dessutom kallar sig bröllopsfotograf? Hur ska man veta vad som är rätt? Det ena alternativet är ju helt klart billigare än det andra, men vad får ni får pengarna?

En yrkesverksam, erfaren bröllopsfotograf vet vad man gör om det regnar på er dag, eller – mer vanligt – när solen skiner rakt ner från en klarblå himmel, då skuggorna skär som knivar i era ansikten och ni kisar som nyfödda kattungar vart ni än vänder er. Härligt väder är inte alltid så snyggt på bild!

Er fotograf kan hjälpa er slappna av trots att ni är nervösa och spända inför det som väntar, och kvalitén på bilderna kommer att styra över mängden. Tänk er att sitta tre veckor efter bröllopet och gå igenom kanske 300 bilder, bara för att inse att ingen är riktigt bra.

En bröllopsfotograf sätter sin yrkesstolthet i att ni ska vara nöjda. Planeringsmöten, erfarenhet och rätt utrustning borgar för att ni ska få bilder som hjälper er minnas bröllopsdagen med glädje!

 

Fundera på vad som är viktigast för er, och var inte rädd för att låta personkemin styra ert val. Det är viktigt att ni trivs med er fotograf och känner förtroende, det kommer att hjälpa er slappna av och ha kul under fotograferingen. Kom ihåg – en bröllopsfotografering är ingen prestation från er sida, ni ska bara njuta av dagen och denna stund tillsammans!